Νέα Ηρακλείου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 17

Νέα Ηρακλείου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 17.

Δύτης εξαφανίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας. Άκαρπες οι έρευνες του λιμενικό που σαρώνουν στεριά και θάλασσα για την ανεύρεση του. Για την επιχείρηση έχει επιστρατευθεί και ελικόπτερο τύπου super puma.
!!!
Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στα χέρια των αρχαιολόγων του μουσείου Κνωσσού ανακοίνωσε ο έφορος αρχαιοτήτων. Πρόκειται για μικρό αγαλματίδιο που απεικονίζει σκυλομορφο ζώο και που έχει διατηρηθεί άριστα.
!!!
Πυρκαγιά ξέσπασε στην φάρμα γνωστού συγγραφέα στα περίχωρα του Ηρακλείου. Καταστράφηκε ολοσχερώς η βιβλιοθήκη του συγγραφέα ενώ το υπόλοιπο κτήριο είχε μικρές ζημίες. Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής απεφάνθη ότι οφείλεται σε εμπρησμό για ασφαλιστική απάτη.
Σύμφωνα με το πόρισμα η φωτιά ξεκίνησε μέσα στην βιβλιοθήκη με προφανή σκοπό να καταστρέψει μόνο αυτό το κομμάτι του κτηρίου. Αναζητούνται ο συγγραφέας καθώς και ο επιστάτης του στα πλαίσια της προανάκρισης.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο συγγραφέας αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια καθώς οι πωλήσεις των βιβλίων του είχαν πέσει δραματικά καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο internet για ψυχαγωγία.
!!!
Προαγωγές για τα στελέχη της Ασφάλειας Ηρακλείου
Τόσο ο Διοικητής όσο και πλειάδα στελεχών προήχθησαν στην ιεραρχία του σώματος και πλέον θα υπηρετούν από νέες θέσεις στην Αθήνα.
Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Ηράκλειο τους λίγους αυτούς μήνες και η αναδιοργάνωση τόσο σε τακτικές όσο και εκπαίδευση οδήγησε την ηγεσία του υπουργείου να δημιουργήσει μια ad-hoc ομάδα με έμπειρα στελέχη για την αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων εγκληματικότητας στα πρότυπα του FBI και της interpol, για να συνδράμουν τις τοπικές Αστυνομικές διευθύνσεις ανά την Ελλάδα και όπου υπάρχει ανάγκη με έδρα την Αθήνα. Επιχειρησιακά η ομάδα αναμένεται να είναι έτοιμη να προσφέρει μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
!!!
Πλεαδα Live στο κουρδιστό πορτοκάλι και αυτόν τον μήνα
8/12 ήχος ανοχής, ακούρδιστα ρολόγια και μεγάλο όνομα αδαείς!
!!!