Τα Covenants

Covenants

Τα Covenants είναι οι ιεραρχικές δομές οργάνωσης της κοινωνίας που επιλέγει να προσχωρήσει κάποιος ή τον επιλέγουν αυτά.

Τα Covenants πρέπει να συμπίπτουν σε ένα βαθμό με τα πιστεύω του κάθε χαρακτήρα καθώς μετά την είσοδο είναι σχεδόν αδύνατη ή ανεξαρτητοποίηση.

Το Covenants προσφέρουν πολλά αλλά απαιτούν εξίσου πολλά.

Sire και Clan Δεν μπορεί να διαλέξει κάποιος χαρακτήρας (προφανώς και μπορεί ο παίκτης) αλλά μπορεί να διαλέξει σε ποιο covenant θα ανήκει.

Προσφέρουν πόρους, ασφάλεια, καθοδήγηση, αλλά παραμένουν ιεραρχικές δομές στις οποίες όσο ψηλότερα βρίσκεται κάποιος τόσο μεγαλύτερες απολαβές έχει αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες. Ακόμα και οι χαμηλότεροι στην ιεραρχία βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα απο κάποιον ανένταχτο που είναι ο πάτος του βαρελιού.

Το να βρίσκεται κάποιος σε ένα covenant δεν σημαίνει απαραίτητα ότι βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους αλλά τουλάχιστον μοιράζονται κοινούς μεγαλύτερους στόχους και απόψεις.

Μια υποχρέωση όλων των μελών ενός covenant είναι να διασφαλίσουν ότι τα υπόλοιπα  μέλη του δεν θα κυλήσουν στις ορέξεις του τέρατος αν το αφήσουν να συμβεί κινδυνεύει όλο το Covenant.