The Circle of the Crone

The Circle of the Crone

Τα μέλη του κύκλου πιστεύουν ότι είναι δυνατά και ότι αν είναι να είναι τέρατα τουλάχιστον ας το κάνουν σωστά. Θέλουν να επαναφέρουν την κοινωνία σε μια προγενέστερη κατάσταση γιατί φοβούνται ότι δεν θα υπάρχει θέση για αυτούς στο μέλλον. Διαχωρίζουν την θρησκεία από την πνευματικότητα

Τα υπόλοιπα Covenant προσπαθούν να κρύψουν ή να αλλάξουν την φύση του τέρατος. Όχι ο κύκλος. Τα μέλη του ξέρουν ότι είναι τέρατα. Ξέρουν ότι ή φύση τους έχει κάνει τέρατα και ότι έτσι πρέπει να είναι.

Ως covenant γνωρίζουν ότι όπως όλα τα πλάσματα της φύσης πρέπει να αλλάξουν για να επιβιώσουν πρέπει να αφήσουν πίσω τους όσα δεσμά τους κρατάνε.

Ο κύκλος είναι ένα βολικό λάβαρο ώστε μικρότερα συνονθυλεύματα από παραδόσεις και δοξασίες να ενωθούν για να μην αφανιστούν. Πιθανότατα πάλι κινδυνεύουν αλλά μαζί μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στους εχθρούς τους.

Συνήθως, τα μέλη προέρχονται από Αρχαϊκές ή καινούριες ομάδες λατρείας, ή μαγισσών. Μερικές φορές  οδηγούν τις ομάδες αυτές ή είναι οι ίδιοι το αντικείμενο λατρείας των ομάδων αυτών.

Οι παραδόσεις λατρείας δεν μένουν σταθερές, μπορεί αν αλλάζουν από βράδυ σε βράδυ σαν όλο το covenant και διαφέρουν παντού ανάλογα το υπόβαθρο των μελών.

Μπορεί να τρέχουν γυμνοί γύρω από φωτιές , να κυνηγάνε σε ομάδες, να κάνουν θυσίες αίματος, ακόμα και με ανθρώπινα θύματα. Όχι με την συχνότητα που πιστεύουν οι υπόλοιποι ότι συμβαίνουν,  αλλά συμβαίνουν.

Με την χρήση μυστικών μηνυμάτων διαδίδουν τις παραδόσεις και την μαγεία τους αλλά μόνο στα μέλη. Αν κάποιος αποδειχτεί αδύναμος ή θελήσει να κλέψει τα μυστικά  θα βρει σίγουρα τον τελικό θάνατο.