The Invictus

The Invictus

Οι Invictus είναι το σύστημα. Ξέρουν πώς να κερδίσουν και δεν χρειάζεται να αλλάξουν κάτι για να το κάνουν.

Τα μέλη τους ξέρουν ότι η δύναμη και η εξουσία είναι η αρχή και το τέλος και είτε ήδη τα διαθέτουν και ξέρουν πώς να τα κρατήσουν ή ξέρουν πώς να τα κερδίσουν.

Τα πάντα βασίζονται στην ιεραρχία, με όποιο τρόπο και αν αποτυπώνεται αυτή στις μοντέρνες νύχτες. Αλλά η ιεραρχία είναι το πάν.

Πίσω από τους καλούς τρόπους και καμία φορά αρχαϊκές συμπεριφορές κρύβονται εκβιασμοί και πισώπλατα μαχαιρώματα, αδιανόητα στους ανθρώπους, μηχανορραφίες που μπορεί να χρειαστούν δεκαετίες για να έρθουν εις πέρας μέσα από περίπλοκα συστήματα σχεδίων και άβουλων πιονιών.

Κάθε μέλος εκτελεί τις εντολές του ανώτερου του ενώ παράλληλα φοβάται αυτόν που βρίσκεται από κάτω του αλλά η προσωπική εξέλιξη δεν πρέπει ποτέ να έρθει εις βάρος του Covenant και της εμπιστοσύνης αυτού.

Η ιεραρχία πρέπει να παραμείνει αλώβητη σε κάθε περίπτωση, κάνεις δεν μπορεί να “αφαιρεθεί” άμα δεν υπάρχει κάποιος να τον αντικαταστήσει.

Οι Invictus θεωρούν όλους τους ομόαιμους υπό την δικαιοδοσία τους ακόμα και τους εχθρούς, που στην καλύτερη τους ανέχονται ως διαφωνούντες, στην χειρότερη τους θέτουν εκτός νόμου με ότι αυτό μπορεί να σημάνει.

Οι Invictus περηφανεύονται για την διατήρηση του Masquerade – ξέρουν πώς να το προστατεύουν καλύτερα από όλους και αυτό τους δίνει επιπλέον εξουσία. Βέβαια οι αρχηγοί μπορούν να γλιτώσουν από πράγματα που οι νέοι ομόαιμοι δεν μπορούν, απλώς γιατί ξέρουν πως δουλεύει το σύστημα και το εξουσιάζουν.

Οι Invictus δεν είναι αναχρονιστές, ξέρουν ότι πρέπει να αλλάξουν για να διατηρήσουν την ίδια τάξη πραγμάτων χρησιμοποιώντας όλα τα νεότερα εργαλεία στην διάθεση τους και για αυτό υπάρχουν εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια.